Kontakt
Catering 070-609 69 82
Vi har satt samman några bufféer för att väcka en tanke hos er om hur smaker kan kombineras i textur, färg och smak. Alla parametrar är viktiga att tänka på i detalj för att skapa en minnesfull gastronomisk upplevelse. Tillsammans med er skapar vi nya menyer utifrån era önskemål och säsongens råvaror. Lägg ett mail, ring oss, boka in en träff och låt oss ha kul tillsammans på resan mot att ta fram bästa matkoncept till er fest, kick-off, svensexa, möhippa eller hemma brunch.
”Anlitade Segers mat för en studio-invigning, och de tog hand om allt – servering, porslin, meny, mat, leverans… Maten var riktigt god och alla gäster var imponerade över hur proffsigt det sköttes. Skönt att bara kunna lämna över till Segers Mat och njuta av festen istället. 10/10!!!”Se vad Lars och andra har skrivit om oss
”Anlitade Segers mat för en studio-invigning, och de tog hand om allt – servering, porslin, meny, mat, leverans… Maten var riktigt god och alla gäster var imponerade över hur proffsigt det sköttes. Skönt att bara kunna lämna över till Segers Mat och njuta av festen istället. 10/10!!!”
Lyxtaco
Långtidsbräserad chili beefSalsa på närodlade tomater & bunt lökRamslöks aioliGuacamole på svenska bondbönerSenap på hela skånska frön i vit balsamicoGrönsalladHembakat hamburgarbröd
Orienten
Pulled shawarma på skånsk oxbringaTerrine på belugalinser & blomkålTabbouleh på persilja, tomat & bulgurHummusMynta yoghurtSötsyrlig kålsallad med aprikosHembakat surdegsbröd
Folke
Västerbottenost paj med syltad silverlökCitron & dill inkokt lax med späd spenatGräddfil & gräslöks terrine med brynt kavring, rädisa & vattenkrasseFärskpotatisRomsåsPrimörsallad med hyvlad sparris
Sol, vind och vatten
Kavring & gräddfils pannacotta med kallrökt laxOrientalisk linsterrineBBQ brisketFärskpotatis salladGrillade grönsakerTomat & ört dressingFetaost créme
Medelhavsvind
Salvia & citronmarinerad ungtupp från AlestadOlivtapenadBalsamico inkokta tomaterFärskpotatissallad med dijon & kaprisGaspacho terrine med mozzarella, basilika & serranoskinkaRosmarin foccacia
Skånsk ”antipasti”
Lufttorkad skinka & salami från Marsvinsholm3 sorters ostar från VilhelmsdalSegers marmeladCrostiniFröknäckeOlivtapenadBondbönscrémeSoltorkad tomat & solrosfrö
Guld från fält & skog
Rimmat kryddstek ankbröst Apelsin och dijon marinerad spetskål Balsamico glaserad portabello & granatäpple Tryffel aioli Krispig råraka Österlen ädel créme
Växthus kärlek
Timjan & honungsmarinerad kycklingfiléKallskuren örtmarinerad flankstekPotatisgratäng (serveras varm)Soltorkad tomat & solroscrémeFetaost crémeGröna bönor, oliver & syltad zucchini
Asia infused
Teriyaki marinerad flankstekNudlar i rostad svamp & sesam vinegrette med groddar & salta fröerSichuan peppar rimmat ankbröstRisvinsvinäger & limeblad picklade rotfrukterKimchi mayoGrönärt & thaibasilika tapenad
Tillval
Trio av skånska ostar med rabarber & fänkåls marmelad & hembakat fröknäcke
Chockladbrownie med kolasås, hallon & sockerrostade pumpakärnor
Tiramisu på färskost, fläder & jordgubbar
Mazarinkaka med citronkokt rabarber & vispad vitchokladganache
SällskapsmenyKonferensmenyFrukostmenyBröllopsmeny