Buffé

Vi har satt samman några bufféer för att väcka en tanke hos er om hur smaker kan kombineras i textur, färg och smak. Alla parametrar är viktiga att tänka på i detalj för att skapa en minnesfull gastronomisk upplevelse. Tillsammans med er skapar vi nya menyer utifrån era önskemål och säsongens råvaror. Lägg ett mail, ring oss, boka in en träff och låt oss ha kul tillsammans på resan mot att ta fram bästa matkoncept till er fest, kick-off, svensexa, möhippa eller hemma brunch.

”Anlitade Segers mat för en studio-invigning, och de tog hand om allt – servering, porslin, meny, mat, leverans… Maten var riktigt god och alla gäster var imponerade över hur proffsigt det sköttes. Skönt att bara kunna lämna över till Segers Mat och njuta av festen istället. 10/10!!!”

Se vad Lars och andra har skrivit om oss

Lyxtaco

Långtidsbräserad chili beef
Salsa på närodlade tomater & bunt lök
Ramslöks aioli
Guacamole på svenska bondböner
Senap på hela skånska frön i vit balsamico
Grönsallad
Hembakat hamburgarbröd

Orienten

Pulled shawarma på skånsk oxbringa
Terrine på belugalinser & blomkål
Tabbouleh på persilja, tomat & bulgur
Hummus
Mynta yoghurt
Sötsyrlig kålsallad med aprikos
Hembakat surdegsbröd

Folke

Västerbottenost paj med syltad silverlök
Citron & dill inkokt lax med späd spenat
Gräddfil & gräslöks terrine med brynt kavring, rädisa & vattenkrasse
Färskpotatis
Romsås
Primörsallad med hyvlad sparris

Sol, vind och vatten

Kavring & gräddfils pannacotta med kallrökt lax
Orientalisk linsterrine
BBQ brisket
Färskpotatis sallad
Grillade grönsaker
Tomat & ört dressing
Fetaost créme

Medelhavsvind

Salvia & citronmarinerad ungtupp från Alestad
Olivtapenad
Balsamico inkokta tomater
Färskpotatissallad med dijon & kapris
Gaspacho terrine med mozzarella, basilika & serranoskinka
Rosmarin foccacia

Skånsk ”antipasti”

Lufttorkad skinka & salami från Marsvinsholm
3 sorters ostar från Vilhelmsdal
Segers marmelad
Crostini
Fröknäcke
Olivtapenad
Bondbönscréme
Soltorkad tomat & solrosfrö

Guld från fält & skog

 Rimmat kryddstek ankbröst
 Apelsin och dijon marinerad spetskål
 Balsamico glaserad portabello & granatäpple
 Tryffel aioli
 Krispig råraka
 Österlen ädel créme

Växthus kärlek

Timjan & honungsmarinerad kycklingfilé
Kallskuren örtmarinerad flankstek
Potatisgratäng (serveras varm)
Soltorkad tomat & solroscréme
Fetaost créme
Gröna bönor, oliver & syltad zucchini

Asia infused

Teriyaki marinerad flankstek
Nudlar i rostad svamp & sesam vinegrette med groddar & salta fröer
Sichuan peppar rimmat ankbröst
Risvinsvinäger & limeblad picklade rotfrukter
Kimchi mayo
Grönärt & thaibasilika tapenad

Tillval

Trio av skånska ostar med rabarber & fänkåls marmelad & hembakat fröknäcke

Chockladbrownie med kolasås, hallon & sockerrostade pumpakärnor

Tiramisu på färskost, fläder & jordgubbar

Mazarinkaka med citronkokt rabarber & vispad vitchokladganache