Senaste nytt

Idag har vi lagat Kalv i dill , en välbalanserad klassiker som är en dröm för hela smakpaletten. När det söta möter syran skapas magi i gommen.

Läs mer

Överraska personerna du håller kär med en välsmakandes 3 rätters! 🍷❤️ Förrätt: Rökt pilgrimsmussla i jordärtskockssoppa med Västerbotten ostcreme & dill-vinäger chips Varmrätt: Oxkind glaserad med tryffel smaksatt rödvinssås, portabello & potatiskaka Dessert: Tiramisu på färskost 279:- Enkla instruktioner medföljer så du värmer det hemma, då kan du låtsas att du lagat maten själv! Beställ […]

Läs mer

God fortsättning! Stort stort tack till alla som har hittat oss under 2019! Vi ser enormt mycket fram emot 2020 och utvecklar konstant vår produkt och vårt utbud. För att vara mer flexibla på våra luncher som startar 7/1-2020 har vi valt att alltid ha tre rätter på menyn där den ena bytas ut dagligen. […]

Läs mer

Nu är vår jultallrik färdig till avhämtning. Reservera senast dagen före och hämta hos oss mellan 10 – 15 alla vardagar. Maten läggs upp på engångsmaterial med skyddande atmosfär, allt är färdigt för att äta. Önskas det upplagt på porslin så löser vi det Följande finner du på tallriken: 2 sorters sill Ägg med rom […]

Läs mer

Häromveckan uppmärksammades vi i Burlövs Nyheter. – Det började som en bisyssla med enskild firma, men så körde jag igång på heltid i augusti i år så jag känner mig fortfarande som nystartad, men efterhand har jag haft känslan av att jag syns allt mer utåt, sa Marcus Seger, ägare till cateringföretaget, till tidningen. Läs […]

Läs mer

Pass på, dags för gåsamiddag! Traditioner är till för att följas. Vi som ungt företag vill erbjuda er en smakupplevelse när det närmar sig för gåsamiddag! Vårt erbjudande till dig; 3-rätters 395:- 2-rätters 349:- www.segersmat.se/gasmiddag

Läs mer

Vintergrytan! Hämta – värm – ät – returnera Vad är bättre än en ordentligt långkokt gryta på vintern? Vi gillar när det är enkelt, därför erbjuder vi under hela vintern en vällagad rustik gryta med allt i för dig och ditt sällskap, potatis separat. Vår gryta är som Frankrike möter Sverige och består av: Rödvinsbräserad […]

Läs mer

Nu har vi provkört ugnarna i en vecka! Ugnarna är uppvärmda och vi har lärt känna vårt kök efter en veckas lunch servering. Vi har provat med varierande utbud av färdig kvälls mat vilket vi upplever att det finns en efterfrågan om. En del kakor och desserter har bakats, allt måste provsmakas och det är […]

Läs mer