Skånsk “antipasti” tapas
Skånsk spickeskinka från Tollarp & lufttorkad salami från Bräcke
3 sorters ostar från Soldattorpet & Vilhelmsdal
Segers säsongs marmelad
Fröknäcke
Olivtapenad
Bondbönscréme
Hembakat rågsurdegsbröd
Örtmarinerade tomater från Stävie
Pris: 155:-
Guld från fält & skog
Rimmat kryddstek ankbröst från Munka Ljungby
Apelsin och dijon marinerad spetskål
Balsamico glaserad portabello med rosmarin inkokt päron och spröd purjolök
Tryffel aioli
Krispig råraka
Chevré creme
Surdegsbröd och vispat smör
Pris: 265:-
Gott till minglet
Skagenröra med dill och citron på krispig tortilla
Spenatfritatta med ört-inkokt röding och romsås
Kastanje champinjon fylld med tryffelmayo och friterad lök
Kronärtskockshjärtan med böncréme & grönkålschips
Pris: 2 för 65:-
Dessert
Chockladbrownie med kolasås, hallon & sockerrostade pumpakärnor
Tiramisu på färskost & syren
Mazarinkaka med citronkokt rabarber från Staffanstorp & vispad vitchokladganache
Karamellierad rosmarin brulée med vinbär från trädgården & vallmo
Pris: 55:-
Kreativitet, flexibilitet, säsongsbetonat och närproducerat.
– Dessa ord skapas menyerna utifrån. Har du blivit mer hungrig?
Ska du ha en Kickoff på jobb, trädgårdsfest hemma, After Work eller annat jippo? Mingel, buffé, varm mat, kall mat, vegan, vegetarian, it doesn´t matter! När du lägger din förfrågan hos Segers Mat bokar vi in ett möte och träffas, digitalt eller live för att i detalj prata om vad ni behöver för ett lyckat evenemang.
Våra menyer ovan är förslag för att visa hur vi tänker kring smaker.
Maila din förfrågan för att få fler förslag och därefter skräddarsyr vi
tillsammans ihop en meny för specifikt ditt evenemang!
Service är ett ord vi vill leva upp till att ge 110% utav, därför ingår alltid konsultion av arrangemang i våra priser.
Vi ordnar helheten tack vare våra fina samarbetspartner!
Önskar du personal, vackra blommor, tält, bord och stolar eller porslin ordnar vi även det..
På bild: Klassisk dillkött på kalv, en enkel lunch