Menyer

Skånsk “antipasti” tapas

Skånsk spickeskinka från Tollarp & lufttorkad salami från Bräcke
3 sorters ostar från Soldattorpet & Vilhelmsdal
Segers säsongs marmelad
Fröknäcke
Olivtapenad
Bondbönscréme
Hembakat rågsurdegsbröd
Örtmarinerade tomater från Stävie

Pris: 155:-

Guld från fält & skog

Rimmat kryddstek ankbröst från Munka Ljungby
Apelsin och dijon marinerad spetskål
Balsamico glaserad portabello med rosmarin inkokt päron och spröd purjolök
Tryffel aioli
Krispig råraka
Chevré creme
Surdegsbröd och vispat smör

Pris: 265:-

Gott till minglet

Skagenröra med dill och citron på krispig tortilla

Spenatfritatta med ört-inkokt röding och romsås

Kastanje champinjon fylld med tryffelmayo och friterad lök

Kronärtskockshjärtan med böncréme & grönkålschips

Pris: 2 för 65:-

Dessert

Chockladbrownie med kolasås, hallon & sockerrostade pumpakärnor

Tiramisu på färskost & syren

Mazarinkaka med citronkokt rabarber från Staffanstorp & vispad vitchokladganache

Karamellierad rosmarin brulée med vinbär från trädgården & vallmo

Pris: 55:-

Kreativitet, flexibilitet, säsongsbetonat och närproducerat.
– Dessa ord skapas menyerna utifrån. Har du blivit mer hungrig?

Ska du ha en Kickoff på jobb, trädgårdsfest hemma, After Work eller annat jippo? Mingel, buffé, varm mat, kall mat, vegan, vegetarian, it doesn´t matter! När du lägger din förfrågan hos Segers Mat bokar vi in ett möte och träffas, digitalt eller live för att i detalj prata om vad ni behöver för ett lyckat evenemang.
Våra menyer ovan är förslag för att visa hur vi tänker kring smaker.
Maila din förfrågan för att få fler förslag och därefter skräddarsyr vi
tillsammans ihop en meny för specifikt ditt evenemang!

Service är ett ord vi vill leva upp till att ge 110% utav, därför ingår alltid konsultion av arrangemang i våra priser.
Vi ordnar helheten tack vare våra fina samarbetspartner!

Önskar du personal, vackra blommor, tält, bord och stolar eller porslin ordnar vi även det.. 

På bild: Klassisk dillkött på kalv, en enkel lunch