Julbord på Classicum

  • Hem
  • Julbord på Classicum

Ett oförglömligt julbord för ditt företag tillsammans med Vi & Vänner och erkände mentalisten Anthony Charles Heads!

Föreställ dig att du sitter bland dina kollegor, njuter av fantastiska rätter och drycker, medan skratt och förvåning fyller rummet. Det är detta som gör vårt julbord så speciellt. Det är en kväll där gemenskap och feststämning kombineras med en show utan dess like, från en skicklig mentalist.

Tillsammans med Vi & Vänner bjuder vi in till ett julbord där mathantverket och underhållning förenas för att ge dig en extraordinär upplevelse!

Förboka i god tid via formuläret längre ner på sidan, begränsat antal dagar och platser! Ni kan boka sällskap på upp till 120 personer.

Pris: 995 exkl moms

Bokningen är öppen – vi ser fram emot att höra från dig!


Upplev Sveriges mest bokade mentalist – Anthony Charles Heads

Mentalism är varken trolleri eller magi utan en scenkonst som sätter det mänskliga beteendet i fokus. Med stor värme och humor bjuder Anthony på en oförglömlig show som både underhåller och får dig att reflektera över ditt beteende, din förutsägbarhet och hjärnans funktioner.

En upplevelse som sträcker sig långt utanför rummets väggar!


SKÅNES BÄSTA JULBORD

Låt oss ta dig på en kulinarisk resa genom den svenska jultraditionens alla läckerheter. På vårt julbord hittar du klassiker som hemlagade köttbullar, perfekt griljerad julskinka och krämig Janssons frestelse, alla tillagade med omsorg och på noga utvalda råvaror. Vår sillbuffé, med smakrika inläggningar och kryddningar, är en upplevelse i sig, medan våra rökta delikatesser och gravad lax smälter i munnen.

Från vårt konditori erbjuds gottebord med julens utvalda godsaker.

Årets fullständiga julbordsmeny presenteras längre fram.


”Maten var utöver det vanliga. Smakerna gifte sig oerhört fint och vi var så nöjda med maten allihop. Riktigt god julmat! Den bästa jag ätit och det fanns dessutom vegetariska alternativ till kollegorna. Suveränt!”

– Therese, marknadschef

Förhandsboka här:

    Skicka in din förfrågan så återkommer vi så snart som möjligt.

    Catering av julmat

    Vårt gedigna julbord passar perfekt för företaget eller familjen. Den är anpassad för att motsvara en rejäl måltid & serveras även som catering.. Önskas vegansk eller fläskfritt i sällskapet ordnar vi självfallet det. Är det nått som saknas för er palett så lägger vi till det! Vi levererar maten till ert julfirande. Du behöver bara kontakta oss så fixar vi resten.