Jul catering

  • Hem
  • Jul catering

Vi tar julmaten till er.

Hur än ni önskar att fira julen i år så kan vi hjälpa er. Vi har lång erfarenhet och skräddarsyr er tillställning tills ni är nöjda.

Vi har det största utbudet av egengjorda delikatesser, hos oss är ingenting omöjligt och bredden vi kan erbjuda är komplett. Vi har dessertkockar som har spetskompetenser inom de söta inslagen. Vi bakar våra egna julbröd & självklart görs maten från grunden av vårt team.

Förboka i god tid via formuläret längre ner på sidan!

Pris: från 249kr exkl moms

Bokningen är öppen – vi ser fram emot att höra från dig!


Julcatering med hemmakänsla lyx och Komfort

Fira julen med en cateringupplevelse fylld med svenska klassiker. Våra hemlagade köttbullar, griljerad julskinka och Janssons frestelse är bara början. Med noggrant utvalda råvaror och kärlek till matlagning levererar vi en sillbuffé med unika inläggningar och smaker, samt rökta delikatesser och gravad lax som smälter i munnen.

Avsluta med ett gottebord från vårt konditori, fylld med julens läckra godsaker.

Med mat från oss blir er fest en succé


Meny

Kommer till hösten…

Catering av julmat

Vårt gedigna julbord passar perfekt för företaget eller familjen. Den är anpassad för att motsvara en rejäl måltid & serveras även som catering.. Önskas vegansk eller fläskfritt i sällskapet ordnar vi självfallet det. Är det nått som saknas för er palett så lägger vi till det! Vi levererar maten till ert julfirande. Du behöver bara kontakta oss så fixar vi resten.


””Maten på Segers Mat är fantastisk! Allt från de hemlagade köttbullarna till den krämiga Janssons frestelse är tillagat med kärlek och omsorg. Personalens vänlighet gör upplevelsen ännu bättre.””

– Ulrika.

Förhandsboka här:

    Skicka in din förfrågan så återkommer vi så snart som möjligt.