Sällskaps meny

Menyer som är framtagna för att skapa fina stunder, minnen och matupplevelser som du inte hittar någon annan stans

Vår sällskapsmeny är indelad i två sektioner för att passa olika typer av tillställningar och tidpunkter på dagen. Den första sektionen erbjuder lunchalternativ, prefekta för lättare tillställningar eller event som hålls tidigare på dagen. Här hittar ni en variation av smakrika rätter som kombinerar säsongens råvaror med balanserade smaker.

Den andra sektionen är fokuserad på middagsalternativ och 3-rätters menyer, perfekt för kvällsevenemang eller mer formella tillställningar. Här har vi noga komponerat rätter som ger en komplett måltidsupplevelse, från förrätt till dessert, och som garanterat förhöjer atmosfären och känslan av ert event.

BUFFÉ

Ljummen savoykål med purjolök från Hvilan, äpple & rostad blomkål

Potatissallad med örter från Kabbarp

Grönsallad

Salvia & citrus emulsion

Soltorkad tomat pesto av solrosfrö

Enbärsmarinerad Skånsk tupp

Hembakat surdegsbröd med vispat smör

FISK

Dill confiterad torsk med smörad havskräftsreduktion, kålrabbi vänt i dragon, variation av tomat & potatisfondant

Fiskgryta, saffransaioli serveras med potatis och fänkålscrudité

Rökt laxfärsbiff med rostad blomkål, sandefjordsås, kokt potatis & syltande rotfrukter

KÖTT

Bräserad kalvtritrip med kronärtskockscremé, chipsad fänkålssalami, smörad spetskål & rosmarin smaksatt rödvinssås med örtslungad potatis

Klassiker / Wallenbergare med potatispuré, brynt smör, ärtor & rårörda lingon

VEGANSK

Vegansk tomat & böngryta med bakad blomkål, salvia & citron crème, marinerad stekt lupintempeh

Kikärt & svamp terrine serveras med örtstuvad potatis, bakad savoykål med äpple, purjolök & valnötter

FIKA

Eftermiddagsfika gjord av vår konditor med variation av 2 mjuka kakor & 1 småkaka & kaffe/té rostat i Södra Sandby

Vill du ladda ner PDF för sällskapsmeny? Klicka här.
Vill du ladda ner PDF för Middagsarrangemang? Klicka här

MIDDAGSARRANGEMANG
3-RÄTTERS MENY

FÖRÄTT

1 av nedan alternativ

Gravad röding & jordärtskockssoppa serveras med spröd chorizo i crème & champagne visp

Smörbrynt briochebröd, kantareller, syltad silverlök, riven pepperarot & sotad grädde

VARMRÄTT

1 av nedan alternativ

Oxkind i rödvin & tryffel sås med örtgrön potatisbakelse, gratinerad portabello fylld med svamp & variation av rotfrukter

Nattbakad grissida med lättrökt selleripuré, blomkålscrudité, sherryvinäger syrad portabello, bakat äpple, smörad skysås & rosmarin slungad potatis

EFTERRÄTT

1 av nedan alternativ

Krämig mörk chokladmousse & syrlig hallonkräm, vispad vaniljpannacotta & chokladmarängbotten

Vit chokladmousse med saffransinkokt päron, lingon vinegrette & mandelflarn

Hallon inkokt rabarber med citron & mascarpone mousse, vit choklad ganache & mandelbiskvier

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Skicka in din förfrågan så återkommer vi snart.