test 070-609 69 82 / etst haej
Menyer som är framtagna för att skapa fina stunder, minnen och matupplevelser som du inte hittar någon annan stans
Vår sällskapsmeny är indelad i två sektioner för att passa olika typer av tillställningar och tidpunkter på dagen. Den första sektionen erbjuder lunchalternativ, prefekta för lättare tillställningar eller event som hålls tidigare på dagen. Här hittar ni en variation av smakrika rätter som kombinerar säsongens råvaror med balanserade smaker. Den andra sektionen är fokuserad på middagsalternativ och 3-rätters menyer, perfekt för kvällsevenemang eller mer formella tillställningar. Här har vi noga komponerat rätter som ger en komplett måltidsupplevelse, från förrätt till dessert, och som garanterat förhöjer atmosfären och känslan av ert event.
Ljummen savoykål med purjolök från Hvilan, äpple & rostad blomkål Potatissallad med örter från Kabbarp Grönsallad Salvia & citrus emulsion Soltorkad tomat pesto av solrosfrö Enbärsmarinerad Skånsk tupp Hembakat surdegsbröd med vispat smör
Dill confiterad torsk med smörad havskräftsreduktion, kålrabbi vänt i dragon, variation av tomat & potatisfondant Fiskgryta, saffransaioli serveras med potatis och fänkålscrudité Rökt laxfärsbiff med rostad blomkål, sandefjordsås, kokt potatis & syltande rotfrukter
Bräserad kalvtritrip med kronärtskockscremé, chipsad fänkålssalami, smörad spetskål & rosmarin smaksatt rödvinssås med örtslungad potatis Klassiker / Wallenbergare med potatispuré, brynt smör, ärtor & rårörda lingon
Vegansk tomat & böngryta med bakad blomkål, salvia & citron crème, marinerad stekt lupintempeh Kikärt & svamp terrine serveras med örtstuvad potatis, bakad savoykål med äpple, purjolök & valnötter
Eftermiddagsfika gjord av vår konditor med variation av 2 mjuka kakor & 1 småkaka & kaffe/té rostat i Södra Sandby
Vill du ladda ner PDF för sällskapsmeny? Klicka här. Vill du ladda ner PDF för Middagsarrangemang? Klicka här
1 av nedan alternativ Gravad röding & jordärtskockssoppa serveras med spröd chorizo i crème & champagne visp Smörbrynt briochebröd, kantareller, syltad silverlök, riven pepperarot & sotad grädde
1 av nedan alternativ Oxkind i rödvin & tryffel sås med örtgrön potatisbakelse, gratinerad portabello fylld med svamp & variation av rotfrukter Nattbakad grissida med lättrökt selleripuré, blomkålscrudité, sherryvinäger syrad portabello, bakat äpple, smörad skysås & rosmarin slungad potatis
1 av nedan alternativ Krämig mörk chokladmousse & syrlig hallonkräm, vispad vaniljpannacotta & chokladmarängbotten Vit chokladmousse med saffransinkokt päron, lingon vinegrette & mandelflarn Hallon inkokt rabarber med citron & mascarpone mousse, vit choklad ganache & mandelbiskvier
Skicka in din förfrågan så återkommer vi snart.