Catering Malmö

Välkommen till Segers Mat – Malmös främsta cateringföretag som specialiserar sig på att leverera högkvalitativ catering till företagsevenemang.

Vi är stolta över att ha byggt upp ett rykte som ett pålitligt och professionellt cateringföretag under alla våra  år i branschen.

Vem vi är

Hos oss är varje företagsevenemang unikt och vi är engagerade i att skapa en personlig och skräddarsydd upplevelse för dig och dina gäster. Våra skräddarsydda menyer är utformade för att passa dina specifika behov och önskemål, och vårt team av erfarna kockar och servitörer är välutbildade för att tillgodose alla dina krav.

Vi på Segers Mat är stolta över att kalla Malmö vårt hem. Vi tror att Malmö är en av de mest dynamiska och mångkulturella städerna i Skandinavien, och vi är redo att ge dig en cateringupplevelse som speglar staden på bästa möjliga sätt.

Vi förstår att som företagsledare eller eventansvarig vill du bara samarbeta med de mest pålitliga och professionella företagen i branschen. Som Malmös främsta cateringföretag, är vi stolta över att ha byggt upp en lång lista med nöjda företagskunder i staden.

Turning torso

Vi har också ett samarbete med Sky High Meetings på Turning Torso, vilket gör oss till det självklara valet när det gäller catering för företagsevenemang på denna spektakulära plats. Sky High Meetings erbjuder en fantastisk utsikt över Malmö och Öresundsregionen från Turning Torso, och vi är stolta över att samarbeta med dem för att erbjuda en högkvalitativ cateringupplevelse till deras kunder. Som en del av vårt samarbete kan vi också hjälpa dig att ordna en mängd olika tilläggstjänster, såsom ljud- och ljusanläggningar, teknisk support och mycket mer.

Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så återkommer vi så snart som möjligt.