Catering i Lund

En bild på några av våra bakverk som vi erbjuder för catering.

Vi är stolta över att ha byggt upp ett rykte som ett pålitligt och professionellt cateringföretag under alla våra  år i branschen.

Välkommen till Segers Mat, din lokala catering- och konditori i Lund.

Vi erbjuder högkvalitativ catering med personlig service för företagskunder i Lund och dess omgivningar.

Catering för företag i Lund

Planerar du en företagslunch eller ett evenemang för dina kunder eller anställda i Lund? Vår cateringtjänst för företag inkluderar allt från frukostmöten och lunchpaket till bufféer och trerättersmiddagar. Vi kan skräddarsy våra menyer för att passa dina specifika behov, och vår mat är alltid färskt tillagad av lokala råvaror av högsta kvalitet.

Företagscatering med personlig service

Vi förstår vikten av att leverera en högkvalitativ matupplevelse till dina kunder eller anställda, och vårt erfarna team arbetar hårt för att säkerställa att allt går smidigt på din stora dag. Vi strävar efter att skapa en personlig relation med våra kunder, och vi är stolta över att ha många nöjda företagskunder som återkommer till oss år efter år.

Matleverans till företag i Lund

Förutom vår cateringtjänst kan vi också leverera mat direkt till ditt företag i Lund. Oavsett om du vill ha lunchpaket till dina anställda eller fika till ditt nästa möte, är vi glada att leverera din beställning på en tid som passar dig. Vi kan även leverera mat till dina kunder om det behövs.

Söta produkter för företagsevenemang

För att göra ditt företagsmöte eller kundevenemang ännu mer speciellt kan vi också erbjuda en rad söta produkter från vårt konditori, Segers Söta. Där hittar du allt från bröllopstårtor och cupcakes till småkakor och bullar. Alla våra bakverk är tillverkade med samma kärlek och omsorg som vår mat, och vi använder endast de finaste ingredienserna för att skapa läckra bakverk som verkligen smakar som de ska.

Läs mer om Segers Söta

Kolla in våra cateringmenyer för företag här för att se vårt utbud av cateringtjänster i Lund. För att se vårt utbud av söta produkter för företagsevenemang, besök Segers Söta.

    Skicka in din förfrågan så återkommer vi så snart som möjligt.