Catering i Lomma

Företagscatering i Lomma

Segers Mat erbjuder skräddarsydda cateringlösningar för företag i Lomma och omnejd. Oavsett om du planerar en stor konferens, en lunch med kollegorna eller en kundträff, kan vi hjälpa dig att skapa en meny som imponerar på dina gäster. Vi har erfarenhet av att hantera catering för företag i alla storlekar och vi kan hjälpa dig med allt från bufféer till trerättersmiddagar och dryckesmenyer. Vi kan också ta hand om allt som behövs för att servera maten, inklusive serveringspersonal, dukning och all utrustning som behövs

En bild på några av våra bakverk som vi erbjuder för catering.

Vi är stolta över att ha byggt upp ett rykte som ett pålitligt och professionellt cateringföretag under alla våra  år i branschen.

Privat catering i Lomma

Vill du ha en minnesvärd matupplevelse för ditt nästa privata evenemang i Lomma? Vi erbjuder skräddarsydda cateringtjänster för allt från små till stora privata tillställningar. Oavsett om du planerar en fest, en bröllopsmiddag eller ett barnkalas, kan vi hjälpa dig att skapa en meny som passar dina önskemål och behov. Vi kan ta hand om allt från bufféer till middagar och dessert och vi har erfarenhet av att hantera catering för alla typer av evenemang. Vi kan också hjälpa dig med dukning, serveringspersonal och all utrustning som behövs.

Varför välja Segers Mat?

Vi på Segers Mat tror på att mat ska vara både god och hälsosam. Därför använder vi alltid färska, högkvalitativa ingredienser och tar hänsyn till eventuella allergier och intoleranser. Vi har en passion för mat och för att skapa minnesvärda matupplevelser för våra kunder. Vi kan skräddarsy en meny som passar dina önskemål och behov, och vi kan hjälpa dig med allt som behövs för att göra ditt evenemang till en succé, oavsett om det är privat eller företagsrelaterat.

Imponera på dina gäster med våra läckra franska och svenska bakverk!

Våra svenska och franska bakverk är lika välsmakande och välkomna på vilket evenemang som helst. En av våra svenska favoriter är brownie – en klassisk amerikansk dessert som är mycket populär även i Sverige. Vi använder bara de finaste ingredienserna för att skapa en brownie som är fudgy, rik på smak och som smälter i munnen. Med våra hemlagade brownies kan du enkelt imponera på dina gäster vid ditt nästa evenemang eller fest.

När det gäller de franska bakverken är det svårt att motstå frestelsen av en perfekt bakad chokladtårta eller en läcker eclair. Vi är stolta över att erbjuda en rad olika franska bakverk som kan förhöja smaken på din catering i Lomma. Våra chokladtårtor är bakade enligt traditionella franska recept och innehåller finaste chokladen, medan våra eclairs har en spröd och mjuk konsistens med en härlig chokladfyllning.

Vi bakar också andra svenska och franska bakverk med choklad, inklusive småkakor, tårtor och praliner i olika smaker och former. Vi kan också skräddarsy vårt sortiment för att passa dina specifika önskemål och behov.

Så oavsett om du vill ha svenska eller franska bakverk med choklad, så är vi säkra på att vi kan tillfredsställa dina cateringbehov i Lomma. Kontakta oss idag för att boka din catering och inkludera våra läckra bakverk på menyn!

Kontakta oss för din nästa catering i Lomma!

Besök vår hemsida www.segersmat.se och www.segerssota.se för att se exempel på tidigare cateringuppdrag vi har genomfört och läsa mer om våra tjänster. Låt oss ta hand om maten så att du kan fokusera på att njuta av ditt event. Kontakta oss idag för att boka din catering i Lomma och låt oss ta hand om resten!

    Skicka in din förfrågan så återkommer vi så snart som möjligt.