Brunch

Välkommen till vår magiska höstbrunch!

Efter den otroliga responsen på vår brunch under sommaren, är vi glada att meddela att vi nu förgyller hösten med våra oemotståndliga bruncher – fyllda med både matiga och söta läckerheter!

Sättet att starta hösten på rätt fot är att boka in den 3:e september, då vi har vår första brunch för säsongen! Missa inte chansen att njuta av denna fantastiska matupplevelse.

  • Datum:1/10, 29/10, 26/11, 3/12
  • Tid: Två sittningar – 10.30 och 13.00
  • Pris: 349 kr per person
  • Barnpris: Upp till 10 år – 100 kr
  • Måste förbokas: info@segerssota.se

Upplev en förtrollande brunchmeny

Vår höstbrunch är fylld med en varierad och läcker meny, perfekt för att stilla alla smakhunger. Vi serverar bland annat färska sallader, hembakat bröd, smakrika ostar, läcker lax, krämiga ägg och mycket mer. Självklart inkluderar vi också ett brett utbud av söta efterrätter som tillfredsställer dina sötsug.

För att garantera en trivsam atmosfär och utmärkt service, har vi två sittningar att välja mellan. Våra duktiga kockar & vänliga personal kommer att se till att du och dina gäster har en minnesvärd tid hos oss.

Våra bruncher är populära och platserna fylls snabbt. För att säkerställa att du får en plats, rekommenderar vi att du förbokar genom att kontakta oss på info@segerssota.se. Om du har några speciella kostbehov eller allergier, låt oss veta så att vi kan anpassa vårt utbud för att tillgodose dina önskemål.

Varmt välkomna till en brunch som kommer att förtrolla era smaklökar och ge er en oförglömlig kulinarisk upplevelse.

Vi ser fram emot att välkomna er till oss!

    Skicka in din förfrågan så återkommer vi så snart som möjligt.